Mitä saat 15 eurolla ollessasi Vammalan Kuntourheilijoiden jäsen?

Ensinnäkin saat osallistua joka keskiviikko kuntolenkille, joka suoritetaan Heinoon Kuntolasta alkaen noin kello 18. Lenkin voit suorittaa juosten, kävellen sauvojen kanssa tai ilman. Voit myös pyöräillä tai rullaluistella kesällä ja hiihtäenkin lenkki onnistuu talvella. Lenkillä ei tarvitse olla yksin, sillä jokaiselle löytyy samantasoista seuraa.

Lenkin jälkeen tarjoamme makoisat löylyt, jotka pehmittävät kireytyneet lihaksesi entistä ehompaan kuntoon. Saunan jälkeen tarjoamme mehut ja kahvit pienen purtavan kera. Kerran tai pari vuodessa saat toimia isäntänä tai emäntänä Kuntolassa ja lämmittää muille kuntoilijoille saunat sekä keittää kahvit ja tarjota pullat.

Seurallamme on kaksi kirkkovenettä, joista toisella soudetaan kilpaa ja harjoitellaan pari kertaa viikossa. Lähtöpaikkana on Siikasuon venetalas.  Toinen vene on kesätiistaisin kello 18 ollut noin tunnin verran leppoisasti menossa kuntosoutajien kyydittämänä.  Lähtöpaikka on Pyhän Marian Kirkon venetalaan luona.

Pyöräily-, soutu-, uinti- ja retkeilytapahtumat ovat myös ohjelmassamme. Talkoot ovat pääsääntöinen toimintamuoto hankkiessamme polttopuita Kuntolaan tai siistiessämme siellä paikkoja sekä tarvitessamme tehdä pientä remonttia.

Kaikkeen tähän touhuun voit osallistua, mikäli haluat. Voit myös olla kannattajajäsen ottamatta sen kummemmin osaa toimintaan, mutta halutessasi tukea kuntourheilua yleensä. Otamme mielellämme sinut joukkoomme! Vuotuinen jäsenmaksumme on 15 euroa. Voit olla myös kannattajajäsen ottamatta erityisesti osaa toimintaan, mutta halutessasi tukea kuntourheilua. Kannattajajäsenmaksu on 10 €.

Avantouintijaoston jäseniltä maksu on 5 euroa.

Jäsenmaksutili: Sastamalan Osuuspankki, FI52 5660 0620 1601 19

Vammalan Kuntourheilijat r.y.

Liity jäseneksi tai kannattajajäseneksi nettilomakkeen kautta!